About me

Dak- Timmer- en Kluswerken Robby uit Hoeselt is een professioneel bedrijf waar de klant centraal staat met al haar wensen. Ik doe al uw klussen in en rond uw woning, winkel of bedrijfspand. Bent u particulier of zakelijk ... geen probleem voor Robby! Ik sta altijd voor u klaar en lever de hoogste kwaliteit, met de beste materialen voor een redelijke prijs.

 

De werken lopen uiteen van dakwerken,, timmerwerken, reparaties, carports, gevelbekleding tot zelfs complete verbouwingen. Kleine klusjes kunnen ook: een lamp ophangen, een verstopping verhelpen, noem maar op.

 

Dak- Timmer- en Kluswerken Robby staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en een jarenlange ervaring zorgt ervoor dat er een goed eindresultaat en uitstekende service geleverd wordt. Ieder werk opnieuw!

 

Ik streef altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geef ik garantie op geleverde materialen en arbeid. Kortom, Dak- Timmer- en Kluswerken Robby is de ideale partner voor uw dak, timmerwerken of verbouwing.